Datorită dezvoltării imobiliare uriașe, Constanța și Năvodari, practic, s-au unit, cel puțin la nivelul plajei litoralului. Ne așteptam să urmeze o dezvoltare generală a zonei  Din păcate, ambele orașe nu numai că au stagnat ci au coborât în haos, mizerie și indiferență. Dezastrul a fost realizat de doi primari PSD impostori, incompetenți, incapabili, impotenți. Ca urmare, Decebal Făgădău și Florin Chelaru, două nulități politico-administrative, trebuie să ne lase! Bineînțele, împreună cu toți ceilalți primari PSD din județ.                                                                                       

Slugă la doi stăpâni, Făgădău a continuat opera de distrugere a Constanței, începută de jupânii Mazăre și Nicușor Constantinescu. Principala arteră comercială Stefan cel Mare și centru vechi din peninsulă sunt puse la pâmânt. Nu mai avem parcuri, parcări, teatre de vară, stadioane, nu mai avem nimic. Se distruge absolut tot și se ridică, la întâmplare, blocuri hidoase. Primăria a devenit cea mai mare Agenție imobiliară a orașului. La început de mandat, Făgădău a făgăduit multe în sănătate, educație, infrastructură, ș.a.m.d. Dar nu a realizat nimic, s-a dovedit doar superficial, mitoman și grandoman. A evitat dezbaterile iar la conferințele de presă, în lipsă de argumente, a devenit agresiv și chiar mitocan.                                                                                                                                 Florin Chelaru e creația politică a lui Nicolae Matei cel care a înscris Năvodari pe drumul modernizării. Matei l-a remarcat datorită fizicului pentru că în Consiliul Local era un fel de Guliver sau Ghiță Mureșan. Și uite așa, dintr-un consilier anonim, Chelaru a ajuns viceprimar, apoi primar. Din păcate, ca edil, s-a remarcat doar prin înălțime fizică, deoarece ca statură politică și administrativă a rămas un pigmeu. Singura lui preocupare a fost să distrugă ce a a făcut Nicolae Matei. Faleza a fost lăsată de izbeliște, Aqualand-ul nu s-a mai realizat, cu toate că s-au achitat 100 miliarde lei. La drumul Năvodari-Lumina. a dispărut pista de biciclete, de pe malul Canalului. S-a pierdut și proiectul de iluminat arhitectural al orașului. Iar bomboana de pe coliva Primăriei o reprezintă distrugerea parcului din centrul orasului, zonă in care în loc copaci și gazon s-au montat dale. Ca și Făgădău, Chelaru crează diversiuni și scandal pentru că nu are realizări și nici proiecte. Doar minciuni și demagogie. S-a împăunat cu inaugurarea unui dispensar ceva mai mare (numit mincinos – spital) dar nici acela nu are toate avizele. În concluzie, Chelaru nu e în stare să văruiască ce a construit Nicolae Matei.           

E clar că Făgădău, Chelaru și toată gașca de hoți PSD-iști trebuie să plece. Au distrus și jefuit una din cele mai minunate ale țării. Oameni buni, pe 27 septembrie, haideți să-i scoatem din Primărie și să-i trimitem acasă sau la pușcărie, după faptele fiecăruia.                                                                                                                                     Dacă, totuși, doriți să votați PSD vă prezentăm doi candidați importanți ai acestui partid. Cu alte cuvinte, dragi tovarăși, dacă votați PSD, ați ales LABA ȘI MUIA!