Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a imbarcat , la Doha, intr-o aeronava Qatar Airways, cu destinatia Bucuresti, unde a aterizat ,,relaxat”. Informatia a fost furnizata de un roman aflat si el in acelasi avion.

 

Liviu Dragnea, care a calatorit la clasa economic, a fost insotit in vacanta de partenera sa de viata, Irina Tanase,o pitipoanca cu ambitii mari si pretentii pe masura.Dragnea a petrecut Pastele pe o insula exotica alaturi de iubitica, care este de-o seama cu fisu.

„Liderul PSD, Liviu Dragnea a plecat  noaptea, din Romania cu o cursa Qatar Airways spre o destinatie exotica unde a petrecut vacanta de Pasti. Potrivit unor surse, Liviu Dragnea nu a ramas in Qatar, unde s-a aflat doar in tranzit. Surse apropiate sustin ca liderul PSD a petrecut  vacanta in Maldive, celebrele insule din Oceanul Indian,o destinatie exotica demna de un bastan cum se crede ghertoiu Dragnea. Una din destinatiile preferate de vacanta ale liderului PSD este si Brazilia”, scrie hotnews.ro.,meleaguri pe unde hoinarea adesea fostul edil constantean – puscariasul Radu Mazare.

De cind se afla pe cai mari , Dragnea nu-si mai incape in piele,si-a tras gagica tinerica,da sfaturi de moralitate si corectitudine pe la TV,face chefuri si vacante …la soare,parca stie fraierul ca DNA i-a pregatit deja o camera mica si racoroasa …la Puscarie !

Nici fratiorul Adrian Nastase nu credea ca asa ceva se poate intimpla unui barosan PSD,iar cind a auzit zornaitul catuselor ,a fugit ca un maidanez sa se impuste ….pacat ca a ratat !